Wat is mediation?

Neem contact op

voor vrijblijvende informatie

085 - 760 33 33

Liever gebeld worden?

VERZENDEN

Bedankt voor uw reactie. We zullen spoedig contact met u opnemen.

Of stuur een email

Ook via de mail kan je 
contact met mij opnemen

Echtscheiding

Huwelijks- en relatieproblematiek kunnen leiden tot een scheiding. De beslissing om uit elkaar te gaan, is vaak een lastige, zeker als er ook nog kinderen betrokken zijn. Toch is het, hoe emotioneel de beslissing ook is, van het grootste belang dat de dingen goed geregeld worden. Denk daarbij aan de ouderschapsregeling, de woonruimte voor beide partijen en het verdelen van spullen, alimentatie en het pensioensplan.

Bij mediation wordt er gezocht naar oplossingen die voor beide partijen prettig zijn. Dit is essentieel, zeker als jullie na de scheiding nog veel met elkaar te maken krijgen. Vooral als jullie samen kinderen hebben, is het belangrijk dat jullie na de scheiding als ouders goed door één deur kunnen. Bovendien is mediation goedkoper dan langdurige juridische procedures.

Tijdens het proces geef ik heldere informatie, analyseer jullie wensen en geef duidelijke begeleiding en ondersteuning bij de te maken afspraken. Hierdoor help ik jullie om de scheiding met minder frustraties tot een goed einde te brengen. Tegelijkertijd waak ik voor dubbele agenda's en de invloed die familie en vrienden op jullie kunnen hebben.