Neem contact op

voor vrijblijvende informatie

085 - 760 33 33

Liever gebeld worden?

VERZENDEN

Bedankt voor uw reactie. We zullen spoedig contact met u opnemen.

Of stuur een email

Ook via de mail kan je 
contact met mij opnemen

Wat is mediation?

Mediation is een manier van conflictbemiddeling, waarbij cliënten met elkaar in gesprek gaan, daarbij worden ze begeleid door een neutraal en onpartijdig iemand, de mediator. Autonomie en zelfstandigheid van partijen staan voorop.

LEES VERDER

Over Korine Langenhout

Korine Langenhout is al sinds 2004 werkzaam als mediator. Na een carrière in het HBO onderwijs, heeft Korine haar gericht op de communicatie tussen mensen.

LEES VERDER

Trainingen

Er zijn meerdere trainingen die ik geef: de workshop 'peer-mediation' is speciaal voor mensen in het onderwijs. Daarnaast coach ik ook samengestelde gezinnen.

LEES VERDER

Ben je op zoek naar een snelle en prettige manier van conflictoplossing?

Dan is mediation zeker een optie. De voordelen zijn kostenbesparing, bemiddeling zonder rechtszaak, een grote eigen inbreng. Daarnaast is het resultaat gebaseerd op wederzijdse belangen en zelfgekozen oplossingen werken optimaal.
Mediation is een manier van conflictbemiddeling, waarbij partijen begeleid worden door een neutraal en onpartijdig iemand, de mediator. Deze persoon draagt er zorg voor dat de communicatie goed verloopt en dat er een oplossing komt die voor beide partijen goed is. Hierbij wordt gekeken naar de werkelijke belangen.

uit-elkaar

 Carrierepoort loopbaanbegeleiding

letselschade venray

Spreker bij uitvaarten

Rouwbegeleiding